Меблева компанія Mix-Line
Пн-Пт: 9:00 - 18:00
Сб: 9:00 - 15:00
Назад
Назад

Комплект меблів "Стела" Венге

003003
8410,00
грн.
Комплект меблів "Стела" складаєтся з 1 столу та 4-х стільців.

Розмір стільниці "Стела" - 120х65см - натуральна деревина хвойних порід
Габаритні розміри столу,см - 120х65х75(ДхШхВ)
Габаритні розміри стільця, см - 65х55х82(ДхШхВ)

Для комфортного відпочинку та проведення часу на свіжому повітрі немає нічого кращого, аніж зручні садові меблі. Комплект «Стела» - це чудове рішення для облаштування літніх терас, а також гарний вибір для вашого заміського будинку чи дачі. Стильний універсальний дизайн, а також кілька варіантів тонування дозволяють гармонійно доповнити меблями будь-який екстер'єр.
Комплект складається з п'яти предметів – прямокутного столика та чотирьох комфортних стільців.
В основі меблів металевий надійний каркас зі сталевих міцних труб, кінці яких закриті спеціальними заглушками. Металевий каркас забезпечує стійкість та надійність меблів, здатний витримати великі навантаження. Сталеві деталі оброблені спеціальним полімерним покриттям – зносостійка порошкова фарба запобігає утворенню потертостей та подряпин, а також запобігає утворенню корозії.
Для виробництва стільниці столика використовується вологотривка фанера, а для сидінь і спинок стільців використовується деревина хвойних порід, оброблена вологовідштовхувальними сумішами для поліпшення експлуатаційних характеристик. Якісне покриття столешні та деревини стільців дозволяє використовувати меблі на вулиці за будь-якої погоди.
Дивіться також