Меблева компанія Mix-Line
Пн-Пт: 9:00 - 18:00
Сб: 9:00 - 15:00
Назад
Назад

Комплект меблів "Парма" Венге

003015
8330,00
грн.
Комплект меблів "Парма" складаєтся з 1 столу та 4-х стільців.

Розмір стільниці - 80х80см - вологостійка фанера(для вулиці)
Габаритні розміри столу,см - 80х80х75(ДхШхВ)
Габаритні розміри стільця, см - 68х55х89(ДхШхВ)

Літній відпочинок на відкритій терасі буде ще більш комфортним, приємним і естетичним з вуличними меблями «Парма». Комплект меблів стане прекрасним рішенням для створення функціональної, стильної та сучасної літньої зони будь-якого саду або будинку. Вишуканий дизайн гармонійно виглядає з будь-яким оформленням завдяки можливості підібрати відповідний відтінок тонування меблів від виробника – української меблевої компанії «Mix-Line».
В комплект входить компактний квадратний столик і чотири стільці з зручними підлокітниками. До стільців додаються м'які чохли для максимального комфорту гостей. Чохли зшиті з щільної якісної вологовідштовхувальної тканини з набиванням з синтепону і поролону. Вони легко надіваються на стільці і виглядають просто чудово, в загальному ансамблі комплекту меблів.
Каркас виробів – це тонкостінні сталеві труби з міцної надійної сталі. Стільниця -вологотривка фанера. Сидіння зі спинками стільців виконані з букових ламелів. Металевий каркас захищений від зовнішнього впливу спеціальним полімерним порошковим покриттям, що запобігає появі подряпин і корозії. Дерев'яні елементи покриті трьома шарами водонепроникного лаку – такий гарний захист дозволяє експлуатувати меблі при будь-яких погодних умовах, не переймаючись, що вона зіпсується або втратить презентабельний вигляд.

Поспішіть придбати стильні садові меблі «Парма» за кращою ціною від компанії «Mix-Line».



Смотрите так же